Wij staan voor

vakmanschap en

uitstekende service

Wij staan garant voor de kwaliteit van het werk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Timmerbedrijf G. Jong staat voor kwaliteit en expertise. Uw opdracht is onze zorg. Bent u op zoek naar een betrouwbaar timmerbedrijf met kennis van zaken? Bij Timmerbedrijf G. Jong staat persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om goed naar u te luisteren, zijn betrokken en gedreven om uw werkzaamheden met de hoogste kwaliteit uit te voeren en staan hier garant voor. Wij zijn pas tevreden als u dat bent ! Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.
timmerwerk-big.jpg

Onze vakgebied

Renovatie

Renovatie is het herstellen en wanneer nodig, gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand of etage, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Timmerbedrijf G. Jong kan u hierbij van gedegen advies voorzien en tevens hiervan de uitvoering tot stand brengen.

Timmerwerk

Timmerbedrijf G. Jong is er voor de bouw en plaatsing van een dakkapel of aanbouw. De verbouwing van een zolder, het vervangen van een deur en/of kozijn zowel binnen als buiten en bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken. Kortom alles wat u van een gerenomeerd timmerbedrijf kunt verwachten.

Montagewerk

Timmerbedrijf G. Jong is tevens u partner voor allerhande montagewerk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Een vrijblijvend gesprek kan u verder helpen en duidelijkheid geven op al u vragen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw woning of bedrijfspand. Het onderhoud van uw huis of bedrijfspand moet u niet uitstellen tot het te laat is. Heeft uw woning of bedrijfspand onderhoud nodig ? Ook voor deze werkzaamheden bent u bij Timmerbedrijf G. Jong aan het juiste adres.

Bedrijfsinformatie

Timmerbedrijf G. Jong

De Veken 209E
1716 KJ Opmeer
06 - 14 86 55 38

Zoek op de website

Search